Klanttevredenheid staat bij Handmade by Dena voorop. Ben je niet 100% tevreden met je bestelling, dan wil ik graag voor een passende oplossing zorgen.

Wil je één of meerdere producten terugsturen?

“Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met mij opnemen via info@handmadebydena.com. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Download het retourformulier hier en voeg deze toe bij het pakket.

Print dit herroepingsformulier, vul het volledig in en voeg het bij de artikelen die je retour stuurt. Gebruik hiervoor dezelfde verzenddoos als waarin de bestelling geleverd is, maar verwijder je eigen adres even. Het pakket kun je sturen naar onderstaand adres. De kosten voor de retourzending zijn voor je eigen rekening.

Handmade by Dena
Gedserpad 2
3067 DR Rotterdam

Uitzondering:
“Producten die je via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Handmade by Dena voor elk feestelijk moment een persoonlijk cadeau dat met liefde is gemaakt

Heb je vragen over het retourneren?
Neem dan contact met me op. Ik help je graag!