Handmade By Dena maakt persoonlijke cadeaus voor speciale momenten in het leven.

Hoe het allemaal begon!

10 jaar geleden schrijft Anja zich in bij de kamer van koophandel in Rotterdam. Ze start een nagelstudio en een webshop in sieraden. In de nagelstudio staan cadeaus voor geboorte, huwelijk en verjaardagen met een persoonlijke tint. De cadeaus zijn een groot succes en de webshop wordt omgetoverd naar persoonlijke cadeaus en stickers.

In 2017 wil Anja de webshop sluiten. Mijn vrouw is chronisch ziek, ze heeft Dunne Vezel Neuropathie. Dagelijkse dingen zoals uit bed komen, eten koken en planten water geven kosten mijn vrouw veel energie en pijn. 

Ed besluit de webshop over te nemen en met hulp van zijn schoonmoeder zet hij de droom van zijn vrouw voort. Het zijn haar ideeën en ik voer ze uit. Mijn klanten komen ook met hele toffe ideeën en die mag ik dan maken.

Februari jl overlijdt Bets plotseling ( moeder en schoonmoeder) en dat is een enorme klap voor Ed en zijn vrouw. Bets beantwoorden de e-mail en bij drukte kwam ze helpen met de bestellingen. Mijn schoonmoeder was enorm trots op ons en op de webwinkel. 

Ed werkt 38 uur per week en maakt de cadeaus zelf. Nichtje Marjolein helpt met het beantwoorden van de e-mails en bij drukte helpt ze met liefde mee om de persoonlijke cadeaus te maken.

Leuk om te weten!
De naam Dena is ontstaan door de eerste twee letters van de voornaam van Ed en zijn vrouw Anja om te draaien.

Handmade by Dena voor elk feestelijk moment een persoonlijk cadeau dat met liefde is gemaakt

Heb je vragen of wil je een persoonlijk cadeau bestellen?
Neem dan contact met mij op. Ik help je graag!