Handmade By Dena maakt persoonlijke cadeaus voor speciale momenten in het leven.

Hoi, mag ik iedereen even voorstellen!

 

Ed (eigenaar)
Ik ben Ed en eigenaar van Handmade By Dena. In 2018 ben ik getrouwd met Anja en wonen we met onze eigenwijze Beagle in een prachtige woning aan de rand van Rotterdam. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze eigenwijze beagle in het bos, kijk ik Formule 1 en luister graag naar muziek.

In 2010 startte mijn vrouw Handmade By Dena. Ze is chronisch ziek en moest stoppen. Ik wilde dit graag voortzetten voor haar en heb de webwinkel overgenomen. Samen met mijn schoonmoeder maak ik alle bestellingen. De mooie en soms emotionele verhalen van klanten maken dit werk zo waardevol en dankbaar.

Bets ( webwinkel medewerkster)
Ik ben Bets, moeder van een dochter en help mijn schoonzoon met veel plezier bij Handmade By Dena. Met veel liefde en plezier maak en pak ik de bestellingen in. Wij weten soms geheimen die andere familieleden nog niet weten. Dat maakt het werk heel speciaal en bijzonder.

Marjolein ( Virtueel Assistent)
Mijn naam is Marjolein, en ik ben de VA bij Handmade By Dena. Ik ben een vriendin van de familie en bestelde regelmatig al persoonlijke cadeaus. Hierdoor weet ik veel over de cadeaus en hoe het concept in elkaar zit. Mijn werkzaamheden zijn divers en dat maakt dit vak juist zo leuk. Je krijgt van mij antwoord op je e-mails en op Facebook. Daarnaast maak ik ook content voor social media en de website.

 

Leuk om te weten!
De naam Dena is ontstaan door de eerste twee letters van mijn naam en die van mijn vrouw (Ed & Anja) om te draaien.

Handmade by Dena voor elk feestelijk moment een persoonlijk cadeau dat met liefde is gemaakt

Heb je vragen of wil je een persoonlijk cadeau bestellen?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!