Happy 2020

Happy 2020

Happy 2020

Happy 2020
Wat is 2019 voorbij gevlogen! We zitten alweer drie dagen in het nieuwe jaar. Allereerst wil ik jullie een speciaal, gelukkig, liefdevol en gezond 2020 toe wensen. Maak er met je geliefde, familie, vrienden en vriendinnen een mooi jaar van. Dit wordt jouw jaar of heb jij niets met doelen stellen, goede voornemens en beloftes? Ik heb heel veel zin in het nieuwe jaar en privé wens ik gezondheid. Zakelijk ga ik voor veel speciale en bijzondere verhalen van mijn klanten.

Koffertje met een Verrassing

Korte terugblik 2019
Alle klanten enorm bedankt voor het vertrouwen, de bijzondere en soms ook verdrietige verhalen. Ik ben trots dat ik in heel veel geheimen mocht meedelen. Dat ik mocht werken aan verrassingen voor opa’s, oma’s, geliefden, bruidsparen en nog veel meer. Er zijn met de shirts verschillende mama’s ten huwelijk gevraagd. Wat waren dat bijzondere aanvragen.

Shirt mama wil jij met mijn papa trouwen

Overname
24 mei nam ik Handmade By Dena over en zonder mijn schoonmoeder had dit allemaal niet mogelijk geweest. Jullie vertrouwen was groot en de bestellingen bleven komen. Met veel liefde en plezier hebben we ze gemaakt en blijven we dit in 2020 natuurlijk doen. De nieuwe website werd goed ontvangen en is een feest voor me om aan te werken.

Pyjama blijft slapen bij

Tipje van de sluier voor 2020!
De giftboxen, koffertjes en complete cadeau pakketten worden uitgebreid. Er zullen een aantal artikelen verplaatst worden naar de aanbiedingen. De categorieën textiel en huwelijk gaan vernieuwd en uitgebreid worden.

Gender Reveal giftbox

2020 wordt mijn jaar
Ik heb genoeg nieuwe plannen en ideeën. We hebben er allemaal veel zin in. Via de blog, nieuwsbrieven en social media blijven we jullie op de hoogte houden. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook

Slingeraap lieve opa & oma

 

Creatieve groet,

Team Handmade By Dena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *