Handmade By Dena: Hoe het allemaal begon

Handmade By Dena: Hoe het allemaal begon

Luiers en Handdoeken

In 2010 starten mijn vrouw een nagelstudio met een webshop met handdoekentaarten en luier creaties. Ze is ontzettend creatief en vindt een persoonlijk cadeau geven bij een speciale gelegenheid het leukste wat er is. Na een verhuizing stopten ze met de nagelstudio omdat er geen plaats meer voor was in ons nieuwe appartement. Samen kochten we een plotter en maakten stickers. Jullie snappen, ons hele huis was inmiddels voorzien van stickers.

romper let me sleep geboorte wit bedruktromper oh poop katoen geboorte cadeau

Rompers en Shirts

Toen kwamen we op het idee om de webshop aan te passen naar persoonlijke cadeaus voor speciale momenten. Dit sloeg enorm aan bij onze klanten en binnen een hele korte tijd kochten we er een kleding pers bij. Zo konden we rompers en shirts gaan bedrukken voor de baby’s en kids. Inmiddels verhuisden we naar een hele fijne hoekwoning met tuin in Rotterdam. Boven is er een hele grote ruimte beschikbaar om te werken en de voorraad op te slaan.

Overname

Het werd steeds drukker en ineens kwamen er gezondheidsklachten bij mijn vrouw. Tot op de dag van vandaag krijgt ze diverse onderzoeken en staat ze op een wachtlijst. Ik zag haar steeds verder achteruit gaan en in mei 2019 heb ik de webshop overgenomen. Al twee jaar lang deed ik naast mijn werk helpen en mijn schoonmoeder maakt echt heel veel. De reacties zijn altijd super van onze klanten en ook hier gaat weleens iets mis! Dit lossen we tot volle tevredenheid van de klanten op.

Zomertijd

Het is nu zomertijd en ik ben bezig om de webshop te vernieuwen. De homepagina en blog waren nu als eerste aan de beurt. Daarnaast ben ik bezig met nieuwe technieken om jullie straks andere cadeaus aan te kunnen bieden. Er zit nog een samenwerking aan te komen waar ik voor nu niks over kan zeggen. Als er meer bekend is zal ik daar een blog over schrijven.

Leuk weetje: De naam Handmade By Dena is onstaan door de eerste 2 letters van onze namen te gebruiken.

2 reacties op “Handmade By Dena: Hoe het allemaal begon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *