Ben jij klaar voor Valentijnsdag!

Ben jij al klaar voor Valentijnsdag?

Ben jij klaar voor Valentijnsdag!

Wist jij dat Paus Gelasius I riep in 496 14 februari uit tot de dag van de Heilige Valentijn. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Geliefden geven elkaar extra aandacht met bloemen, kaart of een persoonlijk cadeau. In Amerika is men, uit het commercieel oogpunt, begonnen met de nadruk van anonieme liefde. Weet je nog dat je een oogje had op die stoere jongen van de klas? Thuis een mooie kaart zelf maken en dan anoniem naar hem versturen. Had je al een vriendje of vriendinnetje dan kocht je een lief beertje.

Mijn schoonvader vindt het allemaal commerciële onzin en roept dan ook dat je iedere dag bloemen mee kan nemen. Hij houdt heel veel van mijn schoonmoeder hoor, ze zijn al 45 jaar getrouwd dit jaar. Zelf verras ik mijn vrouw met een persoonlijk cadeau, niet zo heel moeilijk als je webshop hebt met persoonlijke en handgemaakte cadeaus. Vorig jaar heb ik een mini shirt bedrukt met een foto van onze eerste vakantie foto samen. Het shirt heb ik bij een leuke pluche beer aangetrokken en ingepakt. Dat vond ze super leuk. Rozen geef ik het hele jaar door dus die sla ik met Valentijnsdag even over. Dit jaar heb ik alweer een leuk idee, echter kan ze meelezen dus verklap ik niks. Volg me op Facebook dan zie je het cadeau voorbij komen binnenkort.

Is je relatie over en komt het kleffe gedoe je je neus uit? Snap ik helemaal! Dat heb ik ook weleens gehad. Breng de dag door met een vrijgezelle vriend of vriendin. Ga samen uit eten, stappen of shoppen. Koop wat moois en wees lief voor jezelf. Woon je in de omgeving Brabant, Zeeland of Limburg dan kun je daar gaan dansen of vrolijke muziek. Het is daar namelijk carnaval en niemand die daar onthoudt dat het de dag van de liefde is.

Happy Valentines Day Everyone

 

T-shirt little miss valentine

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *